ΒROW COMBO
(Henna φρυδιών)
Σχηματισμός φρυδιών.
Το σχήμα των φρυδιών παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Ένα σωστά βγαλμένο φρύδι μπορεί να αναδείξει την εμφάνισή της. Αντιθέτως ένα λάθος σχήμα μπορεί να χαλάσει τελείως την εικόνα του προσώπου.
Μπορούμε να καλοσχηματίσουμε τα φρύδια με τσιμπιδάκι, το μόνο που χρειάζεται για να έχετε πάντα  τέλεια φρύδια είναι να είστε συνεπής στη συντήρησή τους!

 

Με την εφαρμογή Brow Combo (Henna φρυδιών), μπορούμε να έχουμε ένα ομοιόμορφο σχήμα με διάρκεια έως και 3 εβδομάδες. Βελτιώνει τη μορφή των φρυδιών , γεμίζει τα κενά και χρωματίζει τη τρίχα. Κάθε γυναίκα μπορεί να το δοκιμάσει, αφού είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος! Ανάλογα με την επιδερμίδα επιλέγεται ο κατάλληλος τόνος της Henna για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το Brow Combo γίνεται με μία βαφή(Henna) ειδικά σχεδιασμένη για την συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς να επηρεάζει την φυσική τρίχα.

 

Επίσης, είναι μια πολύ σύντομη διαδικασία και μπορείς να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου, όσο πιεσμένο κι αν είναι. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και φυσικά εντελώς ανώδυνη. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30’. Σχεδιάζουμε βάσει μετρήσεων το επιθυμητό σχήμα και καθαρίζουμε με τσιμπιδάκι αν χρειαστεί τις τριχούλες που πιθανώς πετάνε. Στη συνέχεια θα τοποθετήσουμε την βαφή που ταιριάζει στα φυσικά σου χρώματα και θα περιμένεις περίπου 10′. Αφού αφαιρέσουμε με ένα βαμβακάκι κάνοντας απαλές κινήσεις το περιττό χρώμα, τα φρύδια σου είναι πανέτοιμα!

 

Το Brow Combo είναι η ιδανική λύση  για όσες γυναίκες θέλουν να τονίσουν το φυσικό σχήμα των φρυδιών τους για κάποια συγκεκριμένη περίσταση, ενώ οι πιο σκεπτικές φίλες που δεν θέλουν να προχωρήσουν ακόμη σε κάτι πιο σταθερό, θα έχουν την ευκαιρία να δουν για περίπου ένα μήνα πώς θα δείχνει πάνω τους το τελικό αποτέλεσμα.