Φρύδια
α) Τεχνικη σκιασης

Με τη τεχνική σκίασης μπορούμε να διορθώσουμε φρύδια τα οποία έχουν αρκετή τρίχα αλλά όχι το σχήμα και την ένταση που θέλουμε. Επίσης είναι τεχνική που εφαρμόζεται κυρίως σε λιπαρά δέρματα.Τη πρώτη βδομάδα το αποτέλεσμα είναι 1-2 τόνους  σκουρότερο από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι περίπου σε 30-45 μέρες.Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

β) Τρίχα – τρίχα

Η τεχνική τρίχα τρίχα μπορεί να εφαρμόζεται σε φρύδια τα οποία έχουν τρίχα, αλλά αρκετά κενά και όχι το σχήμα που θέλουμε. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και χωρίς ένταση. Εφαρμόζεται κυρίως σε κανονικά και ξηρά δέρματα. Η λιπαρότητα είναι αντένδειξη για αυτή την εφαρμογή.Τη πρώτη βδομάδα το αποτέλεσμα είναι 1-2 τόνους  σκουρότερο από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι περίπου σε 30-45 μέρες.Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

γ) Συνδυαστική τεχνική

Η συνδυαστική τεχνική είναι η πιο διαδεδομένη, καθώς το αποτέλεσμά της είναι άκρως φυσικό. Εφαρμόζεται σε φρύδια τα οποία μπορεί να έχουν λίγη έως καθόλου τρίχα.  Εφαρμόζεται κυρίως σε κανονικά και ξηρά δέρματα. Η λιπαρότητα είναι αντένδειξη για αυτή την εφαρμογή.Τη πρώτη βδομάδα το αποτέλεσμα είναι 1-2 τόνους  σκουρότερο από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι περίπου σε 30-45 μέρες.Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

Eyeliner
α) Πύκνωση βλεφαρίδας

Με τη πύκνωση βλεφαρίδας μπορούμε απλά να τονίσουμε το βλέμμα, με φυσικό τρόπο. Τοποθετούμε χρώμα ανάμεσα στις τρίχες της βλεφαρίδας.Το μόνιμο μακιγιάζ ματιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

β) Κλασσικό Eyeliner

Με το κλασσικό eyeliner μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα του ματιού και να δώσουμε ένταση στο βλέμμα. Το μόνιμο μακιγιάζ ματιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

γ) Σκίαση

Με τη σκίαση, μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα του ματιού και να δώσουμε ακόμα πιο πολύ ένταση στο βλέμμα. Το μόνιμο μακιγιάζ ματιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

Χείλη
α) 3D

Με τη 3D τεχνική μπορούμε να αποκτήσουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα με την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου όγκου. Καλοσχηματίζουμε και χρωματίζουμε τα χείλη.

Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

β) Natural

Με τη Natural τεχνική μπορούμε να αποκτήσουμε καλοσχηματισμένα και δροσερά χείλη. Σχηματίζουμε και χρωματίζουμε τα χείλη. Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.

γ) Powder

Με την Powder τεχνική χρωματίζουμε απαλά τα χείλη.Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών δεν είναι για να είμαστε μόνιμα βαμμένες, αλλά για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά μας.