Προϋποθέσεις παροχής
των υπηρεσιών του μονίμου μακιγιάζ

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να κάνει χρήση κάποιας από τις υπηρεσίες, θα πρέπει να καλέσει στο τηλέφωνο 2111831101.

 

Το κόστος διαφοροποιείται για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας.

 

Ειδικότερα για τις υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ και προκειμένου να οριστεί συνάντηση στο κέντρο αισθητικής, απαιτείται προκαταβολή συνολικού ποσού πενήντα ευρώ (50 €), το οποίο πρέπει να καταβληθεί μέχρι την ημέρα που θα τους ενημερώσει ο εκάστοτε συνεργάτης της. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβληθεί ως εξής:

Α) τοις μετρητοίς ή με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στο κέντρο Αισθητικής ή

Β) με ηλεκτρονική κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα GR8701101390000013900389464.

 

Το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό κόστος της υπηρεσίας που επιθυμεί να προβεί ο πελάτης.

Η προκαταβολή έχει διάρκεια έως και ενάμιση μήνα από την ημέρα που ο πελάτης θα το καταθέσει στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό.

Παρέχεται στον πελάτη  η δυνατότητα μεταφοράς της προγραμματισμένης του συνάντησης έως και δύο φορές (σε δίαστημα 1,5 μηνα)  κατόπιν διαθεσιμότητας και έγκαιρης συνεννόησης του με το κατάστημα.

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί τελικώς τη χρήση οποιασδήποτε από τις ανωτέρω αναφερόμενες υπηρεσίες, δύναται να ακυρώσει την προγραμματισμένη του συνάντηση. Σε περίπτωση ακύρωσης, η προκαταβολή θα επιστραφεί στον πελάτη, μόνο κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης τουλάχιστον επτά εργάσιμων ημερών πριν από την καθορισμένη συνάντηση.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συνάντησης σε μικρότερο διάστημα των επτά εργάσιμων ημερών η προκαταβολή δεν επιστρέφεται στον πελάτη.

 

 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στα τηλέφωνα επικοινωνίας  2111831101.

 

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

 

Η Επιχείρηση επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της για κάθε δικαίωμά του, που θίγεται αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών της.

 

Κατερίνα Θεοφιλοπούλου